Dubbla smällar för Bik Karlskoga. Förlorade mot Björklöven med 2-5. Fick även målvakten Tim Juel skadad. Foto: Bildbyrån.

Tunga smällar för Karlskoga – Björklöven vann

Dubbla smällar för Bik Karlskoga.

Laget fick målvakten Tim Juel skadad – sedan förlorade man med 2-5.

Björklöven har kvitterat till 1-1 i slutspelet.

Den första semifinalen i det hockeyallsvenska slutspelet mellan Bik Karlskoga och Björklöven blev en rysare. I den sjätte förlängningsperioden avgjorde Karlskoga.

I den andra matchen gick det betydligt fortare att få fram en vinnare.

Den första perioden var mållös. Men sedan gick Björklöven fram till 3-0 i mittenperioden. De tre målen kom inom loppet av fyra minuter.

Sedan vann laget till slut med 5-2.

Juel skadad – byttes ut

Karlskoga åkte på en skada på målvakten Tim Juel. Han fick hjälp av isen i slutet av den första perioden. Ersättaren Stefan Steen fick ingen rolig match med fem mål i baken.

Det står 1-1 i matcher och de två nästkommande spelas i Umeå.

I den andra semifinalserien leder Timrå med 2-0 mot Västervik.