Liam Reddox jublar efter sitt 1-0-mål mot Karlskrona. Foto: Bildbyrån

Växjö fick slita mot bottenlaget

Botten mot toppen. Ändå fick Växjö slita hårt för att bärga tre poäng hemma mot Karlskrona.

– Det känns alltid bra att få göra mål. Jag är rätt nöjd nu, säger Växjös matchhjälte Andrew Calof i C More.

Liam Reddox brukar göra poäng mot just Karlskrona, så även idag. I boxplay i första perioden slog kanadensaren till och gav Växjö ledningen.

I andra perioden kvitterade Joel Kellman för gästerna, som slet hårt matchen igenom för att hålla jämna steg med Växjö. Laget hade också bud på ett 2-1-mål i tredje perioden, men istället avgjorde Växjös Andrew Calof just 2-1 men minuter in i slutakten.

– Väldigt surt, jag tycker vi gör en bra bortamatch, säger Mattias Guter i C More.

Växjö fortsätter alltså att vinna på hemmaplan, på 18 hemmamatcher har Växjö vunnit hela 15. Laget toppar fortsatt tabellen.