Bilder från de fem klippen.

Vintersäsongens mest udda sportögonblick

Uppdaterad
Publicerad

Så här i midsommartider ser SVT Sport tillbaka på vintersäsongen och de mer udda ögonblicken under säsongen som var. För trots alla förberedelser blir det inte alltid som man tänkt sig...

Var med och rösta fram ditt favoritklipp.

Norske världscupvinnaren Martin Johnsrud Sundby blev påkörd av en skoter när han låg i ledning – men vann ändå överlägset.

Skidskytten Justine Braisaz låg i täten när en ekorre var nära att krocka med henne.

Topptrion Johannes Kläbo, Alex Harvey och Niklas Dyrhaug fick oväntat sällskap av en hund i spåren på sista varvet under mini-touren i Quebec.

En flyguppvisning under alpina VM i S:t Moritz hade kunnat sluta illa när ett flygplan kapade av en vajer som höll uppe en kamera på kg. Kameran föll ner i målfållan.

Venezuelas längdskidåkare Adrian Solano har svårt att hålla sig uppe på benen, när han ska ta sig i mål och tar god tid på sig i sprinten i Lahtis.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.