Jonna Sundling. Foto: Bildbyrån

Jonna Sundlings bakslag – avbröt landslagslägret

Uppdaterad
Publicerad

Jonna Sundling har hoppat av landslagslägret i Vålådalen.

Detta med bara två veckor kvar till säsongspremiären.

– Jonna har haft lite rethosta emellanåt de senaste dagarna,  säger Jonna Sundlings personliga tränare Magnus Ingesson, till SVT Sport.

Just nu befinner sig landslaget i Vålådalen för uppladdning inför säsongsstarten i Bruksvallarna den 18 november. Jonna Sundling var med under måndagen men tvingades avbryta och nu undrar många om 27-åringen kommer till start om drygt två veckor.

Nu ger Jonna Sundlings personliga tränare ett oklart besked om hon väntas vara tillbaka när säsongen drar igång på riktigt.

– Jonna är pigg i kroppen men har haft lite rethosta emellanåt de senaste dagarna. Därför väljer vi att ta det säkra före det osäkra för att inte riskera att hon blir sjuk. Vi följer förloppet för varje dag och så får vi se när Jonna är redo att trycka på gasen igen, säger han till SVT Sport.

KLIPP: Frida Karlsson om samarbetet med landslaget

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.