• Viktigt meddelande:

    Det brinner i ett övergivet slakteri i södra delen av Hultsfred i Kalmar län med kraftig rökutveckling. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kalmar. Läs mer

Stina Nilssons försäsongsträning – 58 km mountainbike

Publicerad

Den svenska längdstjärnan Stina Nilsson väljer att ladda upp inför nästa säsong på ett annorlunda sätt, igår ställde hon upp i ett mountainbikelopp i Härjedalen. Nilsson, som var med och tog två guld i VM i Seefeld, kom in på 78:onde plats i sin kategori.

Trots att Nilsson, innan starten, hade cyklat ett par mil på egen hand så kom hon in på respektabla 3.00.37 och landade på en 78:onde plats i sin kategorien. Och 26-åringen var nöjd efter loppet.

–Jag har haft det mycket bra. Det rev i rätt bra i benen på slutet. Det märks att det var ganska många höjdmeter på de här timmarna, sa Stina efter loppet till SVT.

”Gjort en väldigt bra rehab”

Stina Nilsson som ådrog sig en allvarlig skada i baksida lår inför VM skickar nu lugnande besked kring den otäcka skadan.

– Jag har gjort en väldigt bra rehab. Så jag har mer muskler i det skadade benet än i det friska, sa Nilsson till SVT.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer