Lilla Sportspegeln: Nominera någon till årets ”Min tränare 2021”

Uppdaterad
Publicerad

Nu har alla barn och unga återigen chansen att nominera sina ungdomstränare till årets ”Min tränare”.

Lilla Sportspegelns ”Min tränare” är en utmärkelse som syftar till att barn och unga ska få chansen att uppmärksamma alla sina duktiga ungdomstränare och ledare som finns runt om i landet.

Fram till den 10 november kan unga idrottare därför nominera sin tränare eller ledare till utmärkelsen genom det här formuläret.

Lilla Sportspegeln

Vinnaren kommer sedan att bli överraskad av Lilla Sportspegeln med ett besök, likt de du hittar i klippen nedan.

Fjolårets vinnare, Malin Bengtsson, som har tränat barn och unga i Tranemo IF i nästan 30 år berättar vad hon tror är viktigt för att vara en duktig undomstränare.

– Bygg gemenskap och ha roligt vill jag hälsa alla duktiga ungdomsledare där ute i landet. För med glädje och gemenskap över både åldersgränser och killar och tjejer, kommer man så himla långt.

Så vet du som vuxen om något barn som har en extra bra tränare, peppa då gärna barnet till att ta chansen att nominera sin tränare!

Lilla Sportspegelns utbud hittar du i SVT Barn-appen, SVT Play och Lilla Aktuellts sändningar i SVT Barn.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Lilla Sportspegeln

Mer i ämnet