”Det du gjort för MFF är fantastiskt. Du är MFF:s historia,” säger Ibrahimovic i ett videoklipp till Yvonne Bjerkenlöv. Foto: Skärmdump från Twitter & TT

Zlatan tackade nyblivna MFF-pensionären för första lönen

Uppdaterad
Publicerad

Under fredagen gick Yvonne Bjerkenlöv i pension från Malmö FF:s ekonomiavdelning – och fick då en personlig hälsning från Zlatan Ibrahimovic, som tackade för en gammal löneutbetalning.

Det är inte alla som får en hälsning från Sveriges störste fotbollsstjärna vid avtackningen från jobbet. Men när Yvonne Bjerkenlöv slutade efter fyrtio år på Malmö FF:s ekonomiavdelning tackade Zlatan Ibrahimovic henne personligen – för att hon betalat ut hans första lön.

– Vill först och främst tacka dig för lönen du betalat ut till mig. Den är ganska liten jämfört med nu, men jag har fått jobba igen det. Stort tack för allting. Det du gjort för MFF är fantastiskt. Du är MFF:s historia, säger Ibrahimovic i ett videoklipp, twittrar fotbollsklubben.

Även Roy Hodgson, som var tränare i Malmö FF på 1980-talet, skickade en videohälsning till den nyblivna pensionären.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.