UFC-stjärnan Conor McGregor gripen av polis

Uppdaterad
Publicerad

Conor McGregor, 30, har gripits av polis i Miami, USA. UFC-stjärnan ska ha haft sönder ett fans mobiltelefon sedan denne försökt fotografera honom.

Det var vid femtiden på måndagsmorgonen lokal tid i USA som Conor McGregor än en gång hamnade i klammeri med rättvisan. Enligt en polisrapport ska irländaren ha ilsknat till sedan ett fan försökt ta bilder vid lyxhotellet Fontainebleau på Miami Beach, skriver bland annat Miami Herald.

McGregor ska ha slagit mobiltelefonen ur handen på personen, stampat på den och därefter lämnat platsen med telefonen. MMA-fajtern misstänks nu för rån och skadegörelse och greps på platsen.

Skandalomsusad MMA-fajter

McGregor placerades i häkte men har nu släppts fri i väntan på en utredning sedan borgensumman på 12 500 dollar betalats, skriver sajten bloodyelbow.com. Det motsvarar 120 000 svenska kronor.

”Tålamod i den här världen är en dygd och något som jag jobbar med. Jag älskar mina fans”, skriver irländaren i ett inlägg på sociala medier.

Den skandalomsusade MMA-stjärnan har gripits av polis tidigare.

I samband med en UFC-gala i Brooklyn i april i fjol gick irländaren till attack och kastade stolar på en buss där flera andra fajters befann sig, däribland Khabib Nurmagomedov som McGregor sedan mötte i en match i oktober.

För bussattacken dömdes McGregor till samhällstjänst och terapi för att hantera sitt temperament.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.