Frölunda firar 3-2-målet. Foto: Bildbyrån

Frölunda tog två skakiga poäng mot Mora

Tabelljumbon Mora tog emot Frölunda och efter 60 minuter var det oavgjort. Efter en mållös förlängning avgjorde Lias Andersson straffskyttet när han fintade bort Christian Engstrand i Moras mål.

– Jag tycker vi gör en helt ok match ändå. Mora gör en jättebra match men jag tycker vi har bra tålamod, säger unge Lias Andersson, som avgjorde matchen på straffar, till C More.

Mora tog ledningen med två minuter kvar av första perioden när David Kase gjorde sitt första mål för säsongen.

– Det känns som att det var då vi vaknade. Lite dumt att kasta bort de första 17 minuterna av matchen, säger Mats Rosseli Olsen.

Men då vaknade gästerna som sagt. 30 sekunder efter målet tog Rosseli Olsen vara på Joel Lundqvists retur och satte 1-1.

Snabba mål i andra perioden

En halv minut spelad och Sebastian Hartmann satte 2-1 till Mora. Återigen svarade Frölunda inom loppet av en minut. Christoffer Ehn visade snygg puckhantering och satte 2-2.

Halvvägs in i perioden tog Rosseli Olsen vara på pucken efter slarv av Mora. Han skickade vidare till Sebastian Stålberg som satte 3-2 till Frölunda.

Mora plockade ut målvakten och Jacob Nilsson satte 3-3 till Mora med två minuter kvar att spela. Matchen gick till förlängning och straffar.