Storstjärnan Kyrie Irving och Kevin Durant sägs få sällskap av James Harden. Harden kritiserade Houston på en presskonferens. Sedan portades han från en träning och uppges ha trejdats till Brooklyn Nets. Foto: Bildbyrån.

James Harden kritiserade klubben – uppges trejdas bort

Uppdaterad
Publicerad

NBA-stjärnan James Harden lämnade plötsligt presskonferensen efter matchen mot Los Angeles Lakers.

Efteråt fick han kritik av lagkamraten John Wall och portades från Houston Rockets träning.

Enligt nyhetsbyrån AP är Harden klar för Brooklyn Nets.

Natten till onsdag åkte Houston Rockets på sin andra raka förlust mot Los Angeles Lakers. Storstjärnan James Harden, som har velat lämna Houston Rockets, var bitter på presskonferensen efter förlusten mot Lakers.

Han menade att Rockets inte är tillräckligt bra.

– Jag älskar den här staden. Men jag har bokstavligen gjort allt jag har kunnat. Hela den här situationen är galen. Det är något som jag inte tror går lösa, sa Harden och lämnade presskonferensen abrupt.

”Det har varit lite skakigt”

Rockets andra stjärnan John Wall var kritisk mot Harden.

– När det finns vissa spelare som inte vill ge allt är det svårt, sa Wall.

Wall är inte nöjd med deras samarbete.

– Det har varit lite skakigt, det kan jag inte ljuga om.

Uppges återförenas med Durant

Harden portades från Houstons träning efter utspelet på presskonferensen. Senare under dagen kom uppgifter om att han hade hittat en ny klubbadress.

Enligt nyhetsbyrån AP är Harden klar för Brooklyn Nets. Där blir han lagkamrat med stjärnorna Kevin Durant och Kyrie Irving. Övergången är dock inte bekräftad.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.