Ny tung förlust för Chelsea

Det blev ingen rolig start på den första halvleken för Chelsea mot Watford.

Efter 30 spelade minuter blev Tiémoué Bakayoko utvisad och mardrömmen slutade inte där.

Det blev förlust med 4-1.

Chelseaspelaren Tiémoué Bakayoko lyckades inom loppet av fem minuter dra på sig två gula kort, som då blev ett rött och fransmannen var tvungen att lämna planen.

Dryga tio minuter senare får Watford straff och tar ledningen. Chelsea lyckades kvittera i 82:a minuten efter mål av Eden Hazard.

Lyckan blev dock kortvarig. I 84:e minuten satte Daryl Jaanmat ett skott som gick rakt igenom Chelseas försvar. Några minuter efter det gjorde Gerard Deulofeu ett minst lika snyggt mål och fixade 3-1 till Watford. Spiken i kistan satte Roberto Pereyra när han fixade 5-1 på tillägstid.