Felfri comeback för guldduon

Uppdaterad
Publicerad

Peder Fredricson och All In gjorde tävlingscomeback efter EM-guldet i Göteborg i slutet av augusti och guldduon inledde felfritt.

Peder Fredricson valde att låta All In göra sin första start efter ledigheten i en mindre klass med hinder på 1,35 under Elmia Scandinavian Horse Show i Jönköping.

Ekipaget tog sig utan problem igenom båda rundorna. En stabil runda av ekipaget som inte gick för någon av topplaceringarna. Under helgen väntar flera stora klasser för All In.

Peder och All In slutade på 20:e plats i dagens klass med 64 startande ekipage. Vann gjorde Stephanie van den Brink från Nederländerna.

– Med personligheten som han har så var han lite exalterad att komma in i den här atmosfären, det var ju första gången inomhus i år. Han kändes jättefin men det blir bra för honom att gå några rundor till här, säger Fredricson om All In till SVT Sport.

Kändes det som rätt beslut att låta honom göra debut här istället för att gå direkt in i världscupen?

– Ja det tycker jag absolut, det känns som ett jättebra upplägg.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.