Juventus nära chockartad förlust

Aldrig tidigare hade Juventus inlett Serie A med två raka förluster. Men i lördagens match hemma mot Chievo var det tänkt att det regerande mästarlaget skulle komma tillbaka på vinnarspåret.

Men det höll på att sluta med ännu ett chockartat nederlag sedan Chievos finländske landslagsspelare Përparim Hetemaj chockat både Juventusfans och -spelare när han gav Chievo ledningen med 1-0 i den femte minuten av första halvlek.

Men Juventus – som förlorade blott tre matcher under fjolårssäsongen – tog till slut en poäng tack vare Paulo Dybalas kvittering på straff i 83:e minuten.

Resultatet innebär att Chievo tappade sina första poäng för säsongen och delar ligaledningen med huvudstadslaget Roma, som vann med 2-0 borta mot nykomlingen Frosinone.