Hammarbys fjärde raka: ”Galen stämning”

Allsvenskans stora överraskning Hammarby bara ångar på och mot Norrköping kom fjärde raka segern.

Pa Dibba hade en fin kväll på Tele2 Arena. Redan i tredje minuten prickade han ribban innan Muamer Tankovic kunde nicka in returen.

– Jag var nästan stensäker på att Pa (Dibba) skulle göra mål, men den kom till mig och det vara bara lägga in den, säger Tankovic till C More i paus.

Innan halvtimmen hunnit spelas var det dags för Pa Dibba show. Hammarbys kvicke anfallare drev bollen över två tredjedelar av planen och när han nådde offensivt straffområde fintade han vänster, höger för att sedan placera in 2-0.

– Det är Pa:s specialare, det var exakt den vi såg, säger Dibba till C More.

Dibba igen:

– Jävligt skön vinst, galen stämning och skön atmosfär.

”Jag har aldrig tvivlat”

Norrköpings Simon Thern reducerade efter en målvaktsretur med tio minuter kvar att spela och gästerna var sedan bara en ribbträff från att stjäla en poäng i slutminuterna.

Men Bajen höll fast vid 2-1 och efter matchen var serieledarens stjärna stolt över lagets maximala – och ytterst oväntade – tolv på fyra matcher.

– Det är kul att spela fotboll i Bajen just nu, säger Hamad till C More.