I kväll föll man 1-3 hemma mot ett formstarkt Djurgården.

”Aldrig roligt att förlora”, säger Rögles nye assisterande tränare Roger Hansson till Cmore.

Hansson anslöt tillsammans med tidigare SVT-experten Patrik Ross i söndags sedan de assisterande tränarna Magnus Bogren och Mikael Gath fått lämna klubben.

Det gav dock ingen omedelbar effekt i kväll när gästande Djurgården blev numret för stort.

Hemmalaget lyckades hålla gästerna stången första perioden ut men så fyra minuter in första perioden avlossade Markus Ljungh ett skott som förmodligen borde ha räddats av Rögle-målvakten Anders Lindbäck – men som smet in vid bortre stolpen och innebar 1-0 för Djurgården.

Halvvägs in i matchen utökade Matt Andersson till 2-0 på assist av stekhete Dif-stjärnan Patrik Lundh.

”Djurgården lite bättre”

Rögle reste sig för en forcering i sista perioden och med sju minuter kvar av matchen satte Bryan Lerg reduceringen till 1-2.

Men i tom bur kunde Patrik Lundh sno åt sig sin andra poäng för kvällen när han själv satte 3-1-målet.

– Det är aldrig roligt att förlora. Prestationsmässigt är Djurgården lite bättre än oss i dag. Ligger man sist i SHL så är det ingen positivt läsning. Men det vi kan fokusera på är det som ligger framför oss, säger Roger Hansson till Cmore.

Och det som ligger framför Rögle får gärna vara mer positivt. Nio raka förlustmatcher är nämligen den längsta förlustsviten denna SHL-säsong.

Formstarka Djurgården å andra sidan har nu bara en poäng upp till Luleå på sista play in-platsen.