Hargin skickar sitt stöd till Holmlunds familj. Foto: Bildbyrån

Hargin: ”Påminner mig så mycket om Matilda”

Uppdaterad
Publicerad

Han förlorade sin fru Matilda Rapaport i en lavinolycka i somras. Nu visar Mattias Hargin sitt stöd till Anna Holmlunds anhöriga. ”Det påminner mig så mycket om Matilda”, skriver slalomstjärnan på sin blogg.

Det var under en reklaminspelning i Farrellones, Chile, i juli som professionella friåkaren Matilda Rapaport fastnade i en lavin – och tragiskt omkom.

Maken Mattias Hargin vakade vid hennes sida, och talade senare ut i en intervju med SVT Sport om sorgen.

I dagarna har skidvärlden drabbas av en ny olycka. Skicrosstjärnan Anna Holmlund kraschade på träning i måndagshålls fortsatt nedsövd och läget är kritiskt

”Väldigt berörd”

Mattias Hargin sänder nu sitt stöd till Holmlunds familj och närstående, som befinner sig i en situation han nyligen fick erfara.

”Jag blir som alla självklart väldigt berörd av det som hänt Anna Holmlund, känslorna rörs om lite extra, det påminner mig så mycket om Matilda och jag kastas tillbaka i känslorna då jag befann mig i Chile. Så sänder all kraft och styrka till Anna och alla anhöriga, tänker på er!”, skriver han på sin blogg.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.