Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video

Webbläsaren stöds inte

SVT stödjer inte uppspelning i din webbläsare. Vi rekommenderar därför att du byter till en annan webbläsare.
Öberg i tårar efter missarna: ”Jag vet inte vad som händer”

Hanna Öberg i tårar efter missarna

Uppdaterad
Publicerad

Hanna Öberg såg ut att gå mot en fin placering i första individuella VM-tävlingen i år. Men i sista skyttet sköt svenskan tre bom.
– Det är jättetråkigt. Det var inte vad jag ville göra i dag, säger hon till SVT Sport.

Efter att ha skjutit fullt i första skyttet gick Hanna Öberg in med bästa tid inför andra skyttet. Men det skulle bli ett tungt skytte som gjorde att hon rasade i resultatlistan. Tre bom, och det var en märkbart besviken Hanna Öberg som träffade SVT Sport efter målgång.

– Jag ser att det finns bra möjligheter. Jag har en jättebra start, första varvet känns kontrollerat. Men jag vet inte vad som händer när jag kommer in på stående, säger hon till SVT Sport med tårar i ögonen.

– Jag måste analysera det ikväll. Det är jättetråkigt. Det var inte vad jag ville göra i dag, säger hon.

Något som kan ha påverkat är den höga höjden, och Öberg berättar för SVT hur kroppen vibrerade och att hon hade svårt att kontrollera sig. Men nu gäller det att ladda om för stjärnan.

– Jag får bryta ihop och komma igen. Jag vet att jag kan bättre än såhär.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer