• Viktigt meddelande:

    Det brinner i en industrifastighet i Söderbärke, Dalarnas län. Alla i området uppmanas att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna. Läs mer

Guldmedalj till SVT:s sportsajt

Publicerad

SVT Sport engagerar både tittare och läsare. I kväll vann vår sportsajt guld i klassen ”Redaktionell digital” på galan Svenska Designpriset.

SVT Sports projektledare Linn Hellstrand är hedrad över priset:

– Jag är så otroligt glad och stolt över det här fina priset. Det har varit ett roligt men tufft lagarbete. Så därför känns det så klart lite extra speciellt. Det är många som varit med i arbetet med  och jag vill säga både tack och grattis! Det här gjorde vi bra. Tillsammans! 

– Det är så himla roligt att SVT vågar satsa på att göra en folkligare sportsajt, och att vi i det arbetet jobbar mycket med att möta sportpublikens behov, säger art director Mattis Forsman.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer