Följ söndagens sändning av Vinterstudion

Uppdaterad
Publicerad

Det var ett fullmatat schema i Vinterstudion i dag med både skandalscener och svenska framgångar.

Vinterstudion 24/01

Söndagen med Vinterstudion börjar lida mot sitt slut.

Det blev en dag med högt, lågt och mycket Norge. Tack till alla er som hängt på den här helgen. Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi framöver!

Vill ni läsa mer om denna tävlingsdag hittar ni allt ni behöver här på svtsport.se.

Fint ryck det var av Ebba mot Krista i stafetten. En mycket imponerande sträcka av henne.

Johannes Berglund • Klart det är lika för alla men i och med Corona har inte alla haft möjlighet att förbereda sig på hög höjd inför den här VC-helgen. Sen är det så att vissa klarar hög höjd bättre än andra men att de flesta loppen inklusive VM går på låg höjd.

daniel • Troligt Bolshunov blir förbannad av ingenting.

Roger • Johannes Berglund dom åker på hög höjd men snälla det är lika för dom andra som inte är vana vid hög höjd.

fra Norge • Holder Ponsiluoma som en større medaljekandidat enn Sebbe per dags dato. Er jo faktisk en dårligere liggendeskytter, noe man kan jobbe med i årene og øke treffprosenten. Er vel en ganske brukbar ståendeskytter?

Leif • Vi får hoppas på Island i kvällens handboll.

Leif • En tråkig utveckling att vi numera har blivit en nation som nöjer oss med mellanmjölksprestationer. Jämför med 1980-talet när vi var klart bättre än Norge i alla vinteridrotter utom skidskytte och kanske skridsko även om Tomas Gustafsson var en av de absolut bästa.

Johannes Berglund • Ja grymt bra jobbat Robin 👍🏻 Önskar dig en fortsatt fin söndag 🙏

Detsamma!

När vi är klara här ska jag stänga av skärmarna för resterande delen av kvällen. Jag har verkligen överskridit min skärmtid i dag.

Yvette • France kommer igen!

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Vinterstudion

Mer i ämnet