Öhling Norberg finns vid Holmlunds sida på sjukhuset. Foto: Bildbyrån

Holmlunds pojkvän: ”Vill se hennes leende igen”

Uppdaterad
Publicerad

Svenska skicross-stjärnan Anna Holmlund är fortsatt nedsövd efter kraschen i måndags. Nu uttalar sig pojkvännen Victor Öhling Norberg för första gången.

Läget för Anna Holmlund är oförändrat, läkarna lättar då och då på narkosen för att se hur hennes kropp reagerar men än så länge är det för tidigt att se några resultat av det.

I onsdags kom beskedet att skadorna var värre än man först trodde och det är ännu oklart om hon blir kvar i italien över jul eller om hon kommer flygas hem.

Vid sin sida på sjukhuset i Bolzano har hon sin familj och 26-åriga pojkvännen och landslagskollegan Victor Öhling Norberg. I förmiddags publicerade han en bild på paret på Instagram där han skrev:

”Tack så hemskt mycket till alla som stöttar Anna och mig, och hennes familj genom detta. Anna älskar havet och denna bild är från californien för några år sedan. Allt jag vill är att få se hennes leende igen, älskar dig Anna.”

Vön instagram

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.