• Viktigt meddelande:

    Det brinner i en bilskrot i Boländerna, Uppsala län. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. Läs mer

Herrernas störtlopp blev inställt på grund av dimma. Foto: TT

Herrarnas VM-störtlopp inställt

Uppdaterad
Publicerad

Herrarnas VM-störtlopp i St Moritz har ställts in. Efter upprepande förskjutningar på starttiden har man nu bestämt att lördagens tävling ställs in – dimman förstör i backen.

Damernas störtloppsträning med bland annat Kajsa Kling skulle ha ägt rum under lördagsmorgonen, men ställdes in på grund av vädret. Nu har herrarnas störtloppstävling i St Moritz också ställts in av samma anledning.

Störtloppet skulle ha körts klockan 12.00, men sköts fram flera gånger om. Drygt två timmar efter första starttiden blev det klart att tävlingen ställs in helt och hållet. Anledningen är dimman i mittendelen av backen som ställer till det.

Damernas störtlopp är planerat att köras i morgon.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer