Foto: Bildbyrån

Vinterstudion: Dagens höjdpunkter

Uppdaterad
Publicerad

Missade du Vinterstudion eller vill du uppleva de bästa momenten igen? Här är höjdpunkterna.

Stina Nilsson vann när Sverige tog historisk trippel

Stina Nilsson vann fristilssprinten i tyska Dresden. Det var ett samlat fält hela vägen in på upploppet innan Stina Nilsson spurtade ner alla. Dessutom blev Maja Dahlqvist tvåa och Jonna Sundling trea.

Vinterstudion

Samuelsson bommade totalt – tappade 36 placeringar

Sebastian Samuelsson och snöoväder var ingen kul historia. Samuelsson sikte havererade på jaktstarten i Oberhof med åtta bom totalt. I mål var han långt efter. Johannes Thingnes Bö startade tvåa men tog sig upp den enda kvarvarande platsen och vann.

Svagt skytte av Öberg – tappade pallplatsen

Hanna Öberg hade precis som många åkare problem med skyttet i ett blåsigt Oberhof. Hon tappade därmed sin fina tredjeplats från sprinten och blev åtta. Lisa Vittozzi var säkerheten själv och behåll sin ledning från start in i mål.

Suveränen Hirscher vann igen

Marcel Hirscher, 29, går inte att stoppa.

Den omöjlige östterikaren gjorde det igen och vann för 65:e gången i världscupen när han segrade i Adelbodens storslalom.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Vinterstudion

Mer i ämnet