Allt om förra årets stjärnor

Özz Nûjen, Örjan Ramberg, Rickard Wolff, Harriet Andersson och Helena Bergström i Stjärnorna på slottet.

Rikard Wolff, Helena Bergström, Örjan Ramberg, Özz Nûjen och Harriet Andersson flyttade in på slottet.

Tittarsuccén spelades in på Bjärsjölagårds slott i Skåne. Under en vecka kom stjärnorna att leva tillsammans på slottet och varje deltagare var som vanligt värd för en dag med aktiviteter och samtal.

Kort om stjärnorna:

Rikard Wolff, 55 år, är skådespelare och sångare som fick sitt stora genombrott i filmen Änglagård, 1992. Han medverkade i Melodifestivalen 2013 med bidraget En förlorad sommar. Utnämndes 2013 till Riddare av Franska Hederslegionen.

Helena Bergström, 50 år, är skådespelare och regissör. Hon är bland annat känd för sina huvudroller i Änglagård-filmerna, men även roller på teaterscenen. Hon har belönats med flera Guldbaggar och var 2012 en av programledarana för Melodifestivalen.

Örjan Ramberg, 66 år, är skådespelare som varit anställd vid Dramaten sedan 1977. Han har förrutom uppsättningarna på teatern medverkat i en mängd svenska filmer och tv-serier där ibland Jack, Sprängaren och Solsidan.

Özz Nûjen, 38 år, är kurdisk-svensk ståuppkomiker, manusförfattare, programledare och skådespelare. Han har medverkat i flertalet svenska tv-serier och gjort succé med sin soloshow Dålig stämning.

Harriet Andersson, 82 år, skådespelare som slog igenom stort med filmen Sommaren med Monika, 1953. Hon har varit verksam vid Malmö Stadsteater, Dramaten och medverkat i flera av Ingmar Bergmans filmer och uppsättningar.

Stjärnorna på slottet

Fem folkkära stjärnor lever tillsammans under en vecka