Här är deltagarna i Stjärnorna på slottet 2017

Ann-Louise Hanson, Marianne Mörck, Regina Lund, Peter Jöback och Bosse Parnevik är med i årets upplaga av Stjärnorna på slottet.
Ann-Louise Hanson, Marianne Mörck, Regina Lund, Peter Jöback och Bosse Parnevik är med i årets upplaga av Stjärnorna på slottet.

Nu är det klart vilka fem svenska stjärnor som kommer att medverka i årets omgång av Stjärnorna på slottet. Under en vecka kommer skådespelerskan Marianne Mörck, artisten Peter Jöback, skådespelerskan Regina Lund, sångerskan Ann-Louise Hanson och imitatören Bosse Parnevik bo tillsammans på Teleborgs slott i Växjö.

– I år har vi fått till en riktigt underhållande cast på slottet! Vi är extra glada över bredden över både genrer och generationer med alltifrån 70-talisten Peter Jöback till 30-talisten Bosse Parnevik, säger SVT:s projektledare, Ulrika Midunger.

Programmet spelas för första gången in i Småland. Inspelningen sker i augusti på Teleborgs slott i Växjö. Varje deltagare kommer som vanligt vara värd för en dag med aktiviteter och öppenhjärtiga samtal.

– Det ska bli en spännande vecka! Det känns som en fin blandning av långa karriärer av olika slag. Jag ser fram emot intressanta samtal och delade minnen, säger Peter Jöback.

Årets kock är Edin Dzemat, som varit lagkapten för det svenska kocklandslaget och vann ”Kockarnas kamp” 2016.

 

Årets stjärnor:

Bosse Parnevik

Ann-Louise Hanson

Marianne Mörck

Regina Lund

Peter Jöback

 

Stjärnorna på slottet sänds i SVT veckorna efter jul.