Om säsong 2 av Svett & etikett

Nya tuffa och härliga utmaningar väntar Kalle Zackari Wahlström när han den 25 mars är tillbaka med Svett & etikett – det pekpinnebefriade programmet för såväl träningsfrälsta som soffpotatisar. Det blir garanterat varmt, inspirerande och roligt.

Svett & etikett genomsyras av Kalles träningsfilosofi: Träning är kul, tillhör alla och behöver inte betyda en diet på powerbars och smoothies. Tvärtom! Den som tränar kan unna sig både öl och pommes frites. 

Detta testar Kalle i säsong 2:

Cyclocross (25/3)

Styrkelyft (1/4)

Truppgymnastik (8/4)

Löpning (15/4)

Vågsurfing (22/4),

Armbrytning (29/4),

Rodd (6/5)

Klättring (13/5)

 

I varje program testar Kalle en ny sport med en mer eller mindre möjlig utmaning som mål. För att träna rätt får han pepp och tips av en känd coach som ska få honom att prestera över sin egen förväntan. Till sin hjälp har Kalle även läkaren och professorn Karin Henriksson-Larsén, ”SuperKarin”, samt sin fru Brita Zackari som med kärleksfull skepsis följer Kalles svettiga kamp.

I det första programmet ska Kalles förutfattade meningar om cykling som ”något icke-jobbigt för medelålders män i färgglada tights” komma att krossas. Lösningen heter cyclocross och proffscyklisten Calle Friberg coachar Kalle för ett stenhårt cykellopp mot Sveriges bästa i sporten. 

I senare program får ni se om Kalle kan bli en riktig klättrare trots sin höjdskräck, om han platsar i ett ungdomslag i truppgymnastik och om Mustafa Mohamed kan hjälpa honom komma över förra säsongens löparflopp.

Den som inte kan få nog av Kalle, eller helt enkelt bara vill veta mer om dagens program, kan bänka sig framför Eftersvett & etikett - direktsänt eftersnack inför publik kl 21.00. Här ger Kalle träningstips, svarar på tittarfrågor, pratar med aktuella gäster och visar exklusiva bortklippta scener.Svett & etikett samt Eftersvett & etikett har premiär den 25 mars.