Tack för musiken tillbaka med en fjärde säsong

Niklas Strömstedt. Foto: Carl-Johan Söder/SVT

Vi kan nu gladeligen berätta att Niklas Strömstedt även i år kommer få chansen att bjuda in några av Sveriges mest folkkära artister till hans eget program Tack för musiken! Vi får med humor och värme lära känna några av Sveriges absolut främsta artister på ett helt nytt sätt.

Inför en hängiven publik på Maximteatern i Stockholm kommer Niklas tillsammans med sina gäster att både prata om, spela och sjunga några av deras mest älskade låtar. Vi kommer också att få ta del av anekdoter och minnen från artisternas karriärer. Programmen kommer även att gästas av andra kända namn som har anknytning till artisterna.

Årets artister och deras inspelningsdatum är:

29/8: Sarah Dawn Finer
30/8: Peter Jöback
31/8: Mauro Scocco
1/9: Jill Johnson

Vi återkommer i augusti om tider för inspelningarna.

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT BOKA BILJETT

Skicka ett mail till: tackformusiken@titan.se . I mailet ska följande uppgifter finnas med:
- I ämnesraden skriver du namnet på den artist du vill se.
- Antal biljetter du vill boka.
- För och efternamn till dig som bokar biljetterna.
- Telefonnummer samt mail till dig som bokar biljetterna.

Du kan redan nu maila oss och önska biljetter, biljetterna kommer att behandlas i den turordning som de har kommit in. Du är garanterad dina biljetter först när du har fått ett bekräftelsemail från oss där vi meddelar att du har fått biljetter till inspelningen. Det autosvar som går ut när du har skickat in ditt mail räknas inte som ett bekräftelsemail.

Mailinkorgen öppnas upp av oss den 5/8. Från och med den 5/8 kan du också ringa och boka biljetter: Amanda Bergenhill: 076- 224 44 65, William All: 076- 224 44 70.

Gå även gärna in och kika på vår Facebooksida där vi uppdaterar om bland annat kvarstående biljettantal och inspelningstider!

Biljetterna kostar 100 kr/styck och betalas kontant i entrén. Åldergräns: 16 år. (Barn från 12 år är välkomna tillsammans med vuxen.) Först till kvarn! 

Med vänlig hälsning och varmt välkommen
Roxanne Segenäs
Publikansvarig