Så här kommer serien aldrig se ut igen

Foto: Jim Bridges/HBO
Martin Hart (Woody Harrelson) och Rustin Cohle (Matthew McConaughey) kommer inte finnas kvar i andra säsongen av True Detective.

Matthew McConaughey och Woody Harrelson har hyllats för sina roller i serien – men i säsong två kommer du få se helt nya huvudpersoner.

Första säsongen av True Detective är kultförklarad – men hur kommer det gå för den andra säsongen? I säsong två av den populära serien kommer mycket ändras. En helt ny rollbesättning kommer introduceras på en helt ny plats.

Se trailern inför säsong två här >>

Men det är förmodligen inte helt okända ansikten som kommer möta dig i den nya säsongen. Colin Farell, Vince Vaughn och Rachel McAdams har knipit de största rollerna och de första avsnitten kommer dessutom regisseras av Justin Lin, som är känd för filmerna Fast and furious, Better Luck Tomorrow och tv-serien Community. Den nya inspelningsplatsen blir i Californinen, västra USA, till skillnad från första säsongen som utspelar sig i Louisiana, södra delen av landet.

Men allt kommer inte självklart inte ändras. Kanske den viktigaste personen, Nic Pizzolatto, som ensam skrev hela manuset för första säsongen har gjort detsamma för den andra.

Den amerikanska premiären av andra säsongen sker 21 juni.

Källa: HBO