Se omtalade parodin på True detective: ”Bättre än du tror”

Väntar du också på andra säsongen av True detective? Då är du i gott sällskap – av fans som gör egna parodivideos på trailern för säsong två. Här är klippet av Saturday night live-profilen som sprids i USA och får pressen att jubla.

Parodin på True detective-trailern verkar fungera alldeles utmärkt i kombination med Natalie Imbruglias hit Torn från 1997.

Det menar i alla fall en användare på Youtube – som enligt Entertainment Weekly är ingen mindre än Saturday night live-profilen Noël Wells.

– Märkte att True detective-teasern är mycket bättre med Natalie Imbruglias Torn, skriver Wells på Twitter.

Nu sprids klippet på nätet och har bland annat applåderats av USA Today.

Tidningen skriver i en minirecension att klippet ”förvandlar en show som är synonym med manlig smärta och existentiella kriser till ett romantiskt drama – och vi älskar det. De matchar bättre än du tror – när Natalie nynnar på raden I thought I saw a man brought to life och vi ser Vince Vaughns döda ögon så är det en nivå av dramatisk ironi som vi knappast ser ens i de bästa tv-serierna”.

Se klippet och stilla din hunger inför den kommande säsongen i klippet här.

SVT visar säsong två

Det var för bara några veckor sedan som HBO släppte trailern för andra säsongen av kultförklarade thrillerserien. Tidigare har Vince Vaughns och Colin Farrells stirrande blickar i trailern uppmärksammats av bland andra Nöjesguiden – och fansiten True detective rumours påpekar att det finns en hel del roliga element i första teasern för den kommande säsongen.

Sedan tidigare står det klart att SVT även visar säsong två av True detective.