Gäster avsnitt 5: Behrang Miri och Daniel Paris

Foto: Janne Danielsson/SVT / Instagram (montage)
Behrang Miri och Daniel Paris.

Behrang Miri är mångsysslare och aktuell i Melodifestivalen. Daniel Paris är bloggaren och föreläsaren med många ess i rockärmen. I det femte avsnittet slår de båda entreprönerna sig ned i sofforna hos Evyn och Patrick.

I det femte avsnittet av What's up allihop får Evyn Redar och Patrick David besök av två riktiga eldsjälar. Behrang Miri och Daniel Paris har ständigt nya uppdrag på gång. Just nu medverkar till exempel Behrang Miri i Melodifestivalen tillsammans med Victor Crone. Än så länge har duon tagit sig till Andra Chansen. Daniel Paris har sedan vinsten av den första säsongen av SVT:s realityserie Ung och bortskämd 2010 gett ut en kokbok och gjort skådespelardebut.

Kort om gästerna:

Behrang Miri är bland annat programledare, debattör, konferencier, skådespelare, underhållare, skribent och rappare. Han släppte sin debutskiva ”Boken om vårt liv” 2008 och har sedan dess släppt singlarna ”Free Iran”, ”Give up” och ”C'est comme ca”. Han tävlade i Melodifestivalen första gången 2013 med Loulou Lamotte och Oscar Zia som sidekick-sångare. Bidraget ”Jalla Dansa Sawa” tog sig till Andra Chansen, där det blev utslaget.

Daniel Paris är bloggare och föreläsare, men har även gett ut kokboken ”Daniels kokbok – Första hjälpen i köket” och skådespelat i den komiska skräck-miniserien ”Den sista dokusåpan” på TV6. I mars 2011 spelade han för Stockholm i Poker DM 2011. Året efter var han konferencier för Rockbjörnen 2012 Aftonbladet. Han har även tilldelats pris för ”Årets toppblogg” 2010 på Finest Awards.

What's up allihop sänder live torsdagar kl 19.00 på mvh.svt.se och i SVT Play.

What's up allihop

Livesänt panelprogram som reder ut veckans händelser.