Ulrikke Falch, känd som Vilde från Skam, postade en selfie på Instagram med siffran 4. Foto: Bild från Vildes Instagram

Vilde tros bli huvudperson i fjärde säsongen av Skam

Uppdaterad
Publicerad

Skådespelaren Ulrikke Falch som spelar Vilde i tv-serien Skam lade på onsdagen upp ett foto på sitt öga på Instagram. Under bilden står siffran 4. Nu tolkas publiceringen som att Vilde blir huvudperson i fjärde säsongen av Skam.

Den norska tv-serien Skam är det mest sedda programmet på SVT Play någonsin. Genom uppdateringar på Skams hemsida och på de fiktiva karaktärernas sociala medierkonton kan man också följa karaktärernas liv från dag till dag.

”Jag är huvudperson i fjärde säsongen” uppges hon först ha skrivit på Instagram, enligt danska sajten mx.dk. Den publiceringen ändrades senare till enbart siffran 4. Nu antas hon av fansen bli huvudperson i fjärde säsong.

Kan vara missledande

Men det hela kan också vara ett vilseledande drag. Ulrikke Falch ska strax innan hon publicerade bilden med fyran ha laddat upp tre bilder för kroppspositivism och numrerat de från ett till tre. I så fall skulle den fjärde bilden enbart vara den sista i en bildserie om fyra. De tre första bilderna är dock borttagna.

I den första säsongen av tv-serien var Eva huvudperson, i den andra Noora, och säsong tre handlar huvudsakligen om Isak.

Enligt nya odds från Betsson ger spel på karaktärer Sana 2,50 gånger pengarna, följt av rollfigurerna Vilde Hellerud och Chris Berg som båda ger 3,0 gånger pengarna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.