Naomi Watts ska medverka i den nya säsongen av Twin Peaks, uppger Deadline. Foto: TT

Naomi Watts till Twin Peaks

Uppdaterad
Publicerad

Den australiska skådespelaren ansluter sig nya säsongen av kultserien.

Glädjen spreds sig över internet när det blev klart att Twin Peaks, serien som skrämde vettet ur tittarna i början av 90-talet, skulle få en ny säsong. Nästa år är det premiär och flera bekanta ansikten återvänder för att vara med i serien. Men det tillkommer också en del nya. Enligt Deadline Hollywood har nu Naomi Watts anslutit sig till den nya säsongen.

Gjorde ”Mullholland drive” ihop

Naomi Watts och David Lynch är ett framgångsrecept sedan tidigare. 2001 gjorde de den kusliga ”Mulholland Drive” som både förbryllade publiken och introducerade Watts till allt större roller. Men efter det har de inte samarbetat på nytt, förrän nu.

Ny säsong av Twin Peaks

Flera huvudroller samlas i Twin Peaks

Det har tidigare rapporterats av Vulture att Laura Dern, som medverkat i Lynchs ”Wild at heart” och ”Inland Empire”, också ska ha en roll i serien. Nu är det bara Isabella Rosselini som saknas för att Lynch hjältinnor ska vara samlade.

Än så länge finns det ingen information om vad för sorts roll Naomi Watts ska spela, men om man känner David Lynch rätt kan det bli något alldeles särskilt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Ny säsong av Twin Peaks

Mer i ämnet