Zayn Malik på en modevisning i Paris. Foto: TT

Zayn Malik signerar solokontrakt

Uppdaterad
Publicerad

One Direction-avhopparen Zayn Malik överger planen på att bli en ”normal 22-åring”. Nu signerar han solokontrakt med jättebolaget RCA.

I slutet av mars i år hoppade Zayn Malik av pojkbandet One Direction.

Som anledning uppgav han att han ville bli en ”normal 22-åring som kan slappna av och ha ett privatliv utanför strålkastarljuset”.

Ska visa vem han verkligen är

Men nu har han gjort en helsvängning i frågan, och verkar inte vilja lämna strålkastarljuset på ett bra tag. I går postade han bild på Twitter där skriver på ett solokontrakt med ett skivbolag.

”Jag antar att jag aldrig riktigt förklarade varför jag lämnade gruppen, det var för det här ögonblicket då jag får möjlighet att visa er vem jag verkligen är” skriver han.

Elliphant och Tove Styrke

Skivbolaget han skriver kontrakt hos är RCA, som är en del av jätten Sony music.

Det är samma bolag som huserar de svenska stjärnexporterna Elliphant och Tove Styrke, samt världsartister som Beyoncé, Britney Spears, D'Angelo, Snoop Dogg, Miley Cyrus och Pharell Williams.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.