Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se Geri Horner, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Victoria Beckham och Melanie Brown uppträda med låten ”Stop” på en klubb i London. Foto: David Beckhams Instagram

Se Spice Girls återförenas på Victoria Beckhams fest

Publicerad

90-talsgruppen Spice Girls återförenades och dansade till singeln ”Stop” från 1997 – på ”Posh spicen” Victoria Beckhams 50-årsfest. Maken David Beckham filmade och lade ut klippet på Instagram.

Den nyblivna 50-åringen, modedesignern och sångerskan Victoria Beckham, även känd som Posh Spice, firade med sina forna bandkollegor på en klubb i London i lördags 20 april.

Maken David Beckham förevigade stunden och lade upp klippet på Instagram, som snabbt blev viralt – med 1 och en halv miljon gillamarkeringar i dagsläget.

Spice Girls splittrades år 2000 och återförenades senast 2007 för en turné. Alla fem bandmedlemmar spelade senast tillsammans under avslutningen av OS i London 2012.

Spice Girls under storhetstiden på 90-talet. Foto: Bertrand Guay

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.