Polisens kriminaltekniker bär ut kassar från en företagslokal i Sollentuna i norra Stockholm i samband med ett tillslag natten mot måndagen. Foto: Foto: Johan Nilsson / TT

10 april: Nattens nyheter – på en minut

Uppdaterad
Publicerad

Stor polisinsats mot företag med misstänkt koppling till 39-åringen

Polisen slog under natten mot måndagen till mot en företagslokal i Sollentuna, norr om Stockholm. Ett vittne som SVT Nyheter pratat med beskriver insatsen som massiv, och ägaren bekräftar för flera tidningar att man tidigare varit i kontakt med den 39-årige man som misstänks för terrordådet i Stockholm i fredags.

Spanjor vann US Masters efter drama

Han har kallats den eviga tvåan – men nu har han fått sin revansch. Spanjoren Sergio Garcia tog sitt livs första major när han vann en av världens största golftävlingar, US Masters, på Agusta i natt.

Cyklist död i smitningsolycka utanför Malung

En man i 70-årsåldern omkom i en smitningsolycka då han på söndagkvällen cyklade på riksväg66/E16 i höjd med Lugnet utanför Malung i Dalarna. Föraren avvek från olycksplatsen och polisen betraktar händelsen som en smitningsolycka.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.