• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Östersund i Jämtlands län. Det brinner i en byggnad med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jämtland.

Körde av vägen – och sprang till skogs

Uppdaterad
Publicerad

En bilist uppges ha kört av vägen i Sandviken vid en rondell – och sen sprang föraren till skogs.

Larmet kom in till SOS Alarm strax innan 12 och inträffade vid infarten till Sandviken. Polisen uppger att bara en person ska ha varit inblandad i olyckan men ska också ha setts springa ner i skogen från olycksplatsen, så därför vet man inte om personen är skadad.

Det ska inte vara några störningar i trafiken och räddningstjänsten är på plats. Även en ambulans är på väg till platsen, även om det fortfarande oklart vem eller vilka den ska tänkas lasta då bilisten flytt platsen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.