Edsbyns Oscar Wikblad blev matchhjälte med sina två mål. Arkivbild. Foto: Erik Simander/Bildbyrån

Seger för Edsbyn – knappar in på Villa

Det blev seger för Edsbyn mot Tellus i kvällens match hemma mot Tellus. Matchhjälte blev tvåmålsskytten Oscar Wikblad.

Redan efter två minuter kunde Jonas Edling göra 1-0 för Edsbyn. Fem minuter senare vände Tellus på matchbilden genom att både kvittera och strax därefter knipa ledningen genom ett straffmål av William Hallberg.

Men Edsbyn kom igen. Oscar Wikblad kvitterade i den 33:de minuten. Wikblad gjorde också nästa mål, efter pausvilan.

Slutresultatet, 4-2, kunde Mattias Hammarström fastställa.

Edsbyn ligger nu ett poäng efter serieledarna Villa-Lidköping, med en match mer spelad.