”Osten” tror på en vändning

Uppdaterad
Publicerad

Luleå Hockey siktade på guld men ligger för närvarande nästan sist i tabellen och har endast vunnit 7 av 18 spelade matcher.

Många kräver nu att någonting drastiskt sker och nu svarar sportchefen på kritiken:

– Vi har inte varit nog bra för att vinna matcher, de är en stenhård konkurrens och vi måste förbättra oss, det är ju så, det säger Luleås sportchef Lars ”Osten” Bergström och förklarar att de nu jobbar med de material de har i första hand.

Luleå Hockey

På frågan om Luleå Hockey har fel spelare eller fel spelsystem är han medveten om att det finns många åsikter i den frågan men säger att man måste vara kylig och analysera för att försöka åtgärda det som hjälper så att man inte rör till det.

”Ostens” avgång har krävts

Många röster har höjts som kräver ledarnas avgång, men vad gäller ”Osten” själv så respekterar han  åsikterna, men säger att han fortfarande har förtroende för sitt eget arbete och sin omgivning och kan inte göra annat än att göra ett så kvalitativt och professionellt arbete som möjligt.

– Har du aldrig tvekat och känt att kanske jag ska lämna min plats till en annan?

– Jag vill Luleå hockey bästa, är de något annat som hjälper Luleå Hockey att bli ännu bättre så är det inte min sak att avgöra det, avslutar Lars ”Osten” Bergström.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Luleå Hockey

Mer i ämnet