Elisa: ”Det ska bli jättekul”

Uppdaterad
Publicerad

”Det ska bli jättekul”. Det säger dansbandssångerskan Elisa Lindström som är en av artisterna i årets O helga natt-konsert.

Det råder full aktivitet på Stortorget i Örebro när det bara är timmar kvar till årets julkonsert. En av dem som repeterar är artisten Ann-Louise Hanson.

– Det känns spännande. Lite kallt, men det ska nog gå bra, säger hon till SVT Nyheter Örebro.

O, helga natt

Vad kommer publiken att bjudas på?

– Jag har valt en sång som förknippas med julafton med budskapet att vi ska sträcka ut en hand till de som inte har en hand att hålla i, säger Ann-Louise Hanson och fortsätter:

– Sedan ska jag sjunga en duett med Martin Stenmark på engelska. Förlagan är Tony Bennett och Lady Gaga, så det blir härligt, säger Ann-Louise Hanson.

Läs mer: O helga natt hoppas på publikrekord

En annan av artisterna som är på plats under genrepet är dansbandssångerskan Elisa Lindström som bilat från Skåne tidigt på morgonen.

– Det känns bra. Jag har repat för första gången, och bandet och kören är helt fantastiska. Det ska bli jättekul, säger hon.

Vad tror du om konserten

– Oj, det kommer att bli ett brett spektra. Vi är många artister som gör olika typer av julmusik. Det kommer att bli en fin helhet tror jag, säger Elisa Lindström.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

O, helga natt

Mer i ämnet