Foto: SVT

Tyst minut hålls på Campus

Uppdaterad
Publicerad

En tyst minut kommer att hållas på universitetsområdet på måndag.

Studentkårerna Stuff  och Lintek vid Linköpings universitet meddelar på sina Facebook-sidor att en tyst minut kommer att hållas på måndag. ”För att hedra minnet av Victor och stödja varandra kommer det att hållas en tyst minut 12:30 på Blå Havet måndagen den 16/5.”, skriver man på Stuff:s facebook-konto.  

Det kommer också vara möjligt att lämna kondoleanser, blommor och bilder utanför Kårallen och utanför huset Visionen. 

Den försvunna Linköpingsstudenten Victor

– Det är oerhört sorgligt det som har hänt, och mina tankar går i första hand till de anhöriga, men också till vänner och studiekamrater idag, säger rektor Helen Dannetun.

Vice kårordförande på Stuff, Josefin Enoksson, är i övrigt mycket fårordig om vilka insatser Stuff nu gör efter att studenten Victor Karlsson Sehlin hittats död. 

– Vi kommer att ha en tyst minut, men jag kommer inte att säga mer utan man får följa våra kanaler för information. 

Stuff hänvisar på Facebook till studenthälsan vid campus i Norrköping och Linköping för de som behöver någon att prata med.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Den försvunna Linköpingsstudenten Victor

Mer i ämnet