Arkivbild. Foto: TT

Man misshandlad med träpåk

Uppdaterad
Publicerad

En man misshandlades på lördagsmorgonen med en träpåk. Mannen ska ha svimmat av och fått skador på bland annat armarna och tänderna.

Polisen kallades till en lägenhet i Torshälla vid femtiden på lördagmorgonen. Två män ska ha varit på samma fest när de gått ut för att prata med varandra.

Kände varandra sedan tidigare

Männen ska känna varandra sedan tidigare, och diskussionen slutade med att den ena mannen misshandlade den första med knytnävsslag och en träpåk. Gärningsmannen ska även ha skallat mannen, och är nu misstänkt för grov misshandel.

– Två killar har varit på samma fest eller träff, gått ut på gatan och då beskriver målsägande att han blivit påhoppad, enligt honom utan förvarning eller anledning, säger vakthavande befäl vid polisen Roland Lindkvist.

Gärningsmannen misstänks även ha varit påverkad vid tillfället.

Oklara skador

Enligt uppgift skall mannen ha svimmat av och fått skador på arm, finger samt tänder. Hur allvarliga skadorna blivit är ännu oklart.

– Det vet jag inte, jag har fått uppfattningen att målsägandet själv har varit vaken och kunnat prata med polisen, säger Roland Lindkvist.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.