Foto: Sören Andersson/TT

Biljetthaveri för Hammarby

Publicerad

I går släpptes förköpsbiljetterna till Hammarbys hemmapremiär i fotbollsallsvenskan. Men tekniska problem gjorde att alla biljetter som såldes igår fick makuleras.

Söndagen den 9 april är det allsvensk hemmapremiär för Hammarby mot Kalmar. Igår släpptes biljetterna för de med säsongskort och andra medlemmar med förköpsrätt. Men strul med tekniken bakom biljettsystemet gjorde att ståplatssektionerna översåldes och många sittplatsbiljetter dubbelsåldes, rapporterar Stockholmdirekt.se.

Följden blev att samtliga biljetter som såldes igår makulerades. Istället fick de som haft rätt att köpa biljetterna i förtur samsas med övriga biljettköpare när biljetterna släpptes för allmänheten idag klockan 10.

– Det här är jävligt olyckligt. De som står bakom biljettsystemet har tagit på sig ansvaret för det som hände, men vi i Hammarby förstår om det finns en enorm irritation bland alla dem som fick sina biljetter makulerade igår, och vi beklagar otroligt mycket det som hänt, säger Axel Pershagen, pressansvarig på Hammarby Fotboll, till SVT Nyheter Stockholm.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.