”Står upp för inkluderande och medmänsklighet”

Uppdaterad
Publicerad

Uppropet fick snabbt spridning och på lördagskvällen var kom engagerade värmlänningar till Duvslaget och fyllde på med fler hjärtan.

Som en del av kärleksbombningen hade många hjärtan hade fästs vid infarten till parkeringshuset Duvslaget i Karlstad under dagen. Vid 18-tiden var engagerade på plats för att delta i kärleksbombningen.

– Meningen är helt enkelt att Karlstadbor ska kunna gå ut och visa att de ställer sig bakom medmänsklighet och humanitet, säger Ilse-Marie Aldaron som är engegerad i nätverket Karlstad mot rasism.

Branden vid Duvslaget

Det är Karlstad Mot Rasism, Stöd För Hemlösa Värmland och Kristinehamn För Mångfald som står bakom kärleksbombningen som pågått under hela lördagen. 

– I Värmland är det fullt av människor som bryr sig och står upp för inkluderande och medmänsklighet, säger Ilse-Marie Aldaron.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Branden vid Duvslaget

Mer i ämnet