Kvinna förd till sjukhus efter singelolycka Foto: SVT

Misshandel runt om i länet

Uppdaterad
Publicerad

Det har varit en bråkig söndagsnatt med mycket misshandel runt om i länet, rapporterar polisen i Västra Götaland.

Göteborg

Vid två-tiden natten till söndag blev en man rånad på sin mobiltelefon på Tredje Långgatan i Göteborg. Mannen blev slagen av tre okända män. Spaning gjordes efter gärningsmännen i området, men ingen kunde gripas.

Skövde

Klockan 3:14 kom larmet om en misshandel i Skövde. En man hade blivit nerslagen av en okänd person. Han fick skador i ansiktet och flera tänder utslagna och kördes med ambulans till sjukhus. Ingen gripen för misshandeln.

Ulricehamn

Tjugo i fyra fick polisen larm om att en man i 20-årsåldern blivit skadad i huvudet, troligen skjuten av ett luftvapen. Han blödde från huvudet och kördes i ambulans till sjukhus.

– Enligt ett vittne som var sjukvårdsutbildad ska skadan bara varit ytlig, säger Ulla Brehm, polisens presstalesman.

Vittnen tyckte sig ha hört ett ljud som från ett luftvapen i samband med skadan, men ingen hade sett någon skytt.  Ingen gripen.

Borås

Tio i fyra kallades polis till en lägenhet i centrala Borås där det pågick ett bråk. En person hittades misshandlad och kördes till sjukhus med ambulans. Två personer greps misstänkta för misshandeln.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.