Malå har utsetts till årets bästa butik för andra året i rad. Foto: TT

De har utsett till årets bästa butik – igen

Uppdaterad
Publicerad

Systembolget i Malå har utsett till årets bästa butik 2016 – för andra året i rad. Malåbutiken vann kategorin mindre butiker.

– Vinsten är ett kvitto för mig och mina medarbetare på att allt hårt arbete och engagemang ger resultat – vi är väldigt stolta över vinsten, säger Annelie Burman, butikschef i Malå, i ett pressmeddelande.

Totalt tävlade 438 butiker i två kategorier; större och mindre butik. Malå vann alltså mindre butik och Haninge Söderby vann kategorin större butik.

Läs också: Röda mattan utrullad i Malå

Företagsledningen har besök butiken

– Det är årets höjdpunkt att dela ut priset till vinnarna. Stort grattis till både våra kunder och medarbetare i Malå, säger Magdalena Gerger VD för Systembolaget i pressmeddelandet.

Tävlingen avgjordes i flera steg, där det sista steget var att samtliga sex finalister fick besök av Systembolagets företagsledning, för bedömning och samtal i butiken.

Det är andra året i rad som Malå vinner tävlingen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.