Foto: SVT/TT

Legenden tillbaka i Löven

Uppdaterad
Publicerad

Framgångsrika Björklövenlegendaren Alexander Beliavski är klar som ny J20-tränare. Det efter att Jesper Jäger gått upp som assisterande tränare för A-laget.

Han har bakgrund som tidigare tränare för både A-laget och J20-laget. Efter jobbet som förbundskapten i hemlandet Lettland säsongen 2014/2015 är han nu tillbaka i Björklöven.

– Framför allt ska jag jobba med lagets utveckling och se till att spelarna blir bättre, inte bara individuellt, utan även som lag. Jag tror att med hårt arbete så kommer vi se en bra utveckling under säsongen. Jag är här för att hjälpa laget, men det är upp till spelarna att bestämma hur mycket jobb de vill lägga ner för att bli bättre och utvecklas. Det är en bra känsla att komma tillbaka till Björklöven och hjärtat finns kvar här, säger han på lagets hemsida.

Läs också: Klart: Här är Björklövens nya tränarteam

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.