Lagerbäck inviger nya lokaler i Ånge

Publicerad

Det var stor uppslutning när företaget Recond concept invigde sina nya lokaler i Midnordic Logistic park i Ånge. Gamla postterminalen får nu nytt liv.

Det var glada miner när Ånges kommunalråd Sten-Ove Danielsson (S) klippte invigningsbandet och den första hyresgästen flyttade in i Ånges gamla postterminal.

Hyresgästen är familjeföretaget Recond concept rengör energisystem, till exempel vatten eller olja, på ett miljö­vänligt sätt i allt från fastigheter till enorma industri­anläggningar. Nu i början anställs en person men det kan bli fler.

Postterminalen i Ånge

– Det beror på vad kontrakten ger men det kan innebära upp till tio tjänster, säger Nils-Erik Jonasson på Recond Concept.

Från och med årsskiftet drivs logistikparken av åtta företagare från Ånge, bland annat tidigare förbundskaptenen i fotboll Lars Lagerbäck.

– Vi har ju bildat ett aktiebolag som hyr de här lokalerna av kommunen. Jag är väl antagligen mest med för att försöka skapa så mycket uppmärksamhet kring det här som möjligt. det första företaget har flyttat hit och vi har flera på gång så vi hoppas att vi verkligen ska kunna fylla den här lokalen inom en överskådlig framtid, säger Lars Lagerbäck till SVT Västernorrland.

Vilka de kommande hyresgästerna är vill dock Lagerbäck ligga lite lågt med just nu.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Postterminalen i Ånge

Mer i ämnet