Majed bryter tystnaden

Uppdaterad
Publicerad

Dagarna innan Majed Safee började sprida rykten om landstingrådet Per Wahlberg (M) hade Wahlberg nekat att delta i Safees kampanj. Men händelserna har ingen koppling, enligt Majed Safaee.

SVT Västernorrland har sökt Majed Safaee hela måndagen, men han har inte velat låta sig intervjuas förrän strax före klockan 18. En av många frågor är varför Safaee försökte smutskasta Wahlberg.

Till skillnad från Per Wahlberg (M) så anser Majed Safaee de två hade ett gott förhållande, även efter det att Wahlberg vägrade hjälpa till i kampanjen mot Elisabeth Strömqvist (S).

Majed Safaee

Dömdes för förtal

Trots det började Majed Safaee, bara fyra dagar senare, att sprida allvarliga anklagelser mot Per Wahlberg, så allvarliga att de senare ledde till att Majed Safaee dömdes för förtal av Per Wahlberg.

– Det har absolut ingen koppling, det hände en del saker under de fyra dagarna, säger Majed Safaee till SVT Västernorrland.

Exakt VAD som däremellan, vill Safaee däremot inte avslöja.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Majed Safaee

Mer i ämnet