Foto: Hasse Holmberg/TT

Tre personer anhållna för grov misshandel

Uppdaterad
Publicerad

De tre män som greps under natten i Karlskrona misstänkta för att ha misshandlat en man i 20-årsåldern med något form av tillhygge sitter nu anhållna.

En skadad och blodig man i 20-årsåldern hittades sent på lördagskvällen utomhus i centrala Karlskrona. Enligt polisen ska mannen ha ha blivit misshandlad av flera gärningsmän med något form av tillhygge.

Tre personer kunde gripas senare under natten efter att den misshandlade mannen pekat ut dem. Det handlar om tre män mellan 18 och 28 år gamla. En misstänkt man är fortfarande på fri fot. De tre männen anhölls senare under dagen, på sannolika misstänkta för grov misshandel.

Enligt polisen har misshandeln inträffat i en bostad i de centrala delarna av stan och varit ett resultat av att fyra män blivit osams med en femte man.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Tortyrmisshandeln i Karlskrona

Mer i ämnet