Foto: SVT

Ytterligare en häktad för grov misshandel

Uppdaterad
Publicerad

En sjunde person häktades i dag misstänkt för den grova misshandeln i en lägenhet i centrala Karlskrona i helgen.

I går anhölls en sjunde person, en man i 20-årsåldern, som misstänkt för den grova misshandeln i en lägenhet i centrala Karlskrona i helgen. Samtidigt är omständigheterna kring händelsen fortfarande oklara.

– Det vi vet är att en person har hållits frihetsberövad under i vart fall minst tolv timmar i en lägenhet. Sen har den här mannen blivit kraftigt misshandlad på olika sätt, säger John Dagnevik, förundersökningsledare.

Tortyrmisshandeln i Karlskrona

Sex personer häktades tidigare i veckan, samtliga misstänkta för grov misshandel och olaga frihetsberövande. Och i dag häktades också den sjunde personen.

– Vi vet inte mycket i nuläget. Men vår utgångspunkt och våra misstankar är så starka i nuläget att det finns skäl att anta att han har varit medgärningsman i det här, säger John Dagnevik.

Offret, en man i 20-årsåldern, vårdas fortfarande på sjukhus.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Tortyrmisshandeln i Karlskrona

Mer i ämnet