Foto: SVT

Arga reportern gör succé under Classic Car Week

Uppdaterad
Publicerad

Insåg det komiska – la upp klippet på Youtube

Reportern Tommy Ledberg försökte gång på gång att göra en på-annons under Classic Car Week 2012 men tutande bilar och överförfriskade besökare satte käppar i hjulet för honom. Men när han själv fick se de upprepade, fruktlösa försöken insåg han det komiska i situationen. Han lade upp filmen på Youtube och klippet har gjort succé.

Tommy Ledberg driver sajten Summer on Wheels som bland annat gör en cruising-film varje år. Han är frilansande fotograf och reporter och har ett stort bilintresse.

Classic Car week

– Jag trodde att jag var mer störd av alla bilar som åkte förbi än vad jag egentligen var, men framför allt var det den här individen som stod och frågade och tjatade om jag var från SVT i ungefär två och en halv timma som var problemet, säger Tommy Ledberg.

Den pratglade mannen följde efter även när Tommy Ledberg försökte flytta sig ifrån mannen. Och irritationen byggdes upp. Men till sist satte han på-annonsen och när han tittade genom materialet så tyckte han att det i efterhand var rätt så roligt. Han lade upp det på Youtube och det small till direkt. Klippet har i skrivande stund närmare 75 000 visningar.

– Det är fantastiskt! Jag älskar det här och människorna är helt underbara också. Oavsett hurdan bil dom åker, om det är utställningsbil för en miljon kronor eller om det är en rishög så är människorna bakom helt underbara, säger Tommy Ledberg.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Classic Car week

Mer i ämnet